Branding

Branding?

Branding heeft alles te maken met de ervaring die mensen hebben wanneer ze in aanraking komen met jouw product of bedrijf. Als die ervaring overeenkomt met de boodschap die je wilt overbrengen ben je geslaagd in je Branding.
Succesvolle branding betekent dat mensen je merk begrijpen en (bij voorkeur) als hun favoriet bestempelen. Als branding succesvol is zullen ze jouw merk kiezen boven dat van je concurrenten. Het gevoel dat ze bij jouw merk krijgen valt dan samen met de verwachting die ze bij het betreffende product of dienst hebben.

Verhalen vertelen

Branding vertelt het verhaal dat je wilt overbrengen aan (potentiële) klanten als ze in contact komen met jouw merk. Als wij ons bezig houden met een merk, dan stellen we ons de vraag, wat zijn de waarden van het betreffende merk?

Wie ben jij en wat is jouw verhaal?

Wij werken graag samen. We willen jou en je product eerst leren kennen, de markt waarin je opereert en je klanten. Dat is het begin van elk project. We willen graag ontdekken wat je doelstellingen zijn. Succesvolle branding gebeurt niet één-twee-drie.


Webdesign

Webdesign

Webdesign is voor ons in eerste instantie het vormgeven van websites op het internet. Een consistente vormgeving van een website draagt bij aan de (online) herkenbaarheid van je product of dienst. Een website is dynamisch en daarom zijn inhoud, structuur en functionaliteit bij webdesign aan elkaar gekoppeld.

Inhoud en vorm

Bij vormgeving zijn inhoud en ontwerp altijd aan elkaar gekoppeld en dat geldt nog sterker bij webdesign. Websites worden tegenwoordig via verschillende devices bekeken. Daarbij is een relevante vraag voor ons als webdesigner. Welke informatie bied je aan via die verschillende devices. Een desktop computer heeft immers een veel groter scherm dan bijvoorbeeld een iPad of smartphone.

Structuur

Informatie op een gestructureerde manier aanbieden is een belangrijk onderdeel van elke designer. Bij webdesign is structuur nog belangrijker omdat bezoekers dan makkelijker door de site kunnen navigeren. Bovendien wordt een website met een heldere structuur beter door google geindexeerd.


Print

1+1=3

Veel gebeurt tegenwoordig online en dat is mooi. Toch denken wij dat drukwerk soms ten onrechte wordt vergeten als medium. Internet en print kunnen elkaar heel goed versterken in het uitdragen van je boodschap en het bereiken van verschillende doelgroepen. De beleving van het bladeren door een boek blijft mooi. Neem alleen al de geur van inkt en het gevoel van het papier. Dat is een andere ervaring dan wanneer je informatie tot je neemt via een scherm. Neem bijvoorbeeld een online magazine. Die zijn in opkomst. Toch blijkt dat een papieren magazine beter wordt gelezen en gewaardeerd dan een online nieuwsbrief.


Tekst

Jouw verhaal

In tekst die wij voor jou schrijven herken je jouw bedrijf meteen. Een verhaal waarbij je denkt: ‘Ja, dit is zoals ik het zie!’. Onze meerwaarde zit hem in het aanbrengen van een heldere structuur en een spannende opbouw van jouw verhaal. Onze teksten zijn to the point en niet te lang.

Concept en redactie

Naast tekstschrijven verzorgen wij concepten voor magazines, nieuwsbrieven en jaarverslagen. Bij het concept wordt o.a. bladindeling en bladritmeritme bepaald in samenspraak met onze vormgevers. Als redacteur zorgen we er voor dat teksten goed in elkaar zitten en aansluiten bij de doelgroep.

Internetgebruikens maken tempo

Schrijven voor internet is als scheuren in de linkerrijbaan. Een internetgebruiker komt meestal met een gerichte taak op een website. Bijvoorbeeld de koppen van het nieuws lezen. Hoe sneller een bezoeker klaar is met zijn taak, hoe blijer hij/zij wordt. Daarom maken we onze (web)teksten zo dat een bezoeker meteen weet waar het om gaat.

Jouw artikel goed gevonden

Search Engine Optimalisation is het totaal aan acties dat je kan ondernemen om ervoor te zorgen dat een website goed gevonden wordt door google. Het gebruik van goede teksten is daar één van. Uiteraard schrijven we onze (web)teksten zo dat jouw verhaal gevonden wordt door google.


Optimalisatie

Jouw website goed gevonden

SEO staat voor “Search Engine Optimization” en is het totaal aan activiteiten dat leidt tot een betere vindbaarheid van je website door zoekmachines (met name google). En met een mooie website wil je goed gevonden worden om klanten te trekken. Wij kunnen je daarbij helpen. We doen dat middels een mix van online marketingactiviteiten. Met als meetbaar resultaat een betere (organische) vindbaarheid en meer converterende bezoekers.


Development

Functionaliteit van je website

Technieken of functionaliteit op een slimme manier inzetten geeft meerwaade aan je website. Functionaliteit kan berekkelijk éénvoudig (zoals de mogelijkheid van een inlogpagina) tot een complete webwinkel met betaalmogelijkheid. Het mogelijk maken en toevoegen van functionaliteit aan een website wordt verzorgd door developers. Functionaliteit van een website is natuurlijk altijd afhankelijk van je doelstelling. Wat wil jij met jouw website? Vertel het ons en wij realiseren het voor je.


We willen graag samenwerken. Kom gerust eens langs voor koffie.